Chermain

WO master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences

Projectleider bij Provincie Gelderland

Action Learning project Rijnstate Ziekenhuis – Het atrium va de toekomst

Geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Het menselijk lichaam heb ik altijd al fascinerend gevonden. Ik vind het zeer fascinerend dat je lichaam met allerlei verschillende processen tegelijk bezig is, waar je zelf niet bewust van bent. Vanuit mijn interesse in de werking van het menselijk lichaam ben ik Life Sciences gaan studeren. Vervolgens heb ik een jaar in het VUmc gewerkt, en ontdekte ik al snel dat ik mij breder en op grotere schaal impact wilde maken op de zorg in Nederland.

Er zijn veel zorgvraagstukken waar een antwoord voor nodig is, vooral nu de druk op de zorg alleen maar toeneemt. Hierom ben ik mijn Master MPA gaan doen. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om een traineeship bij We Care to DisGover te doorlopen omdat zij mij de ruimte geven om mooie functies te vervullen op impactvolle opdrachten binnen de zorg, en daarbij veel aandacht besteden aan persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam

2017 – 2020
Life Sciences

Vrije Universiteit Amsterdam

2012 - 2016

Action Learning projecten

Projectlid| Rijnstate Ziekenhuis – Het atrium van de toekomst

Samen met de projectgroep en het Rijnstate Ziekenhuis bouwen we aan het atrium van de toekomst. In dit project zijn we met verschillende stakeholders rondom het Rijnstate in gesprek, o.a. patiëntenraad, management en medische staf, om te komen tot een gedragen adviesrapport. Dit rapport moet het Rijnstate handvatten bieden om op zowel gastvrijheid, innovatie als duurzaamheid een voorloper te worden in de ziekenhuiszorg.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen