FAQ

 

Wat heeft WE CARE TO DisGover met DisGover te maken?

Het WE CARE TO DisGOver traineeship is geboren bij traineeorganisatie DisGover met oprichters Andre en Sabine en kernteamleden Romee, Sanne en Nicolette. DisGover is al 10 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en opleiden van jonge hoogopgeleide talenten met een focus op de overheid. Wij constateerden dat de wereld van zorg, hoewel overeenkomsten met de overheid en soms hand in hand gaan, een specifieke context en uitdagingen heeft en daarom ook speciale focus vraagt. Een traineeship, speciaal voor de zorg, is daarom een belangrijke stap in de missie van DisGover om de wereld te verbeteren. Met het WE CARE TO DisGover traineeship zet DisGover de volgende stap om nog meer impact te maken met haar trainees. Meer weten over DisGover? www.disgover.nl!

Wat is het verschil tussen DisGover en WE CARE TO DisGover?

DisGover trainees voeren opdrachten uit binnen de overheid. WE CARE TO DisGover trainees voeren opdrachten uit binnen zorgland. 

Waarin onderscheidt WE CARE TO DisGover zich van andere traineeships?

Onze leermethode, Action Learning, is uniek! Geen theorie, maar leren door te doen. Je krijgt bij WE CARE TO DisGover een arbeidsovereenkomst die los staat van de duur van de opdracht. Immers, jij als trainee staat centraal. Je krijgt uitdagende opdrachten op tactisch en strategisch niveau waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Alles wat WE CARE TO DisGover doet staat in het teken van jouw leren en persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ziet een opdracht eruit?

Als trainee werk je op tactisch en strategisch niveau aan een actuele en domein overstijgende opdracht bij een zorgorganisatie. Dit kan een ziekenhuis, zorgorganisatie (denk aan ouderenzorg en GGZ), samenwerkingsorganisatie, kennisinstelling of GGD zijn. Je houdt je bezig met zorgvraagstukken zoals bijvoorbeeld de implementatie van de nieuwe wet zorg en dwang, eHealth, zorginkoop, privacy vraagstukken, duurzaamheid, digitaliseringsprojecten of samenwerkingsprocessen.

Hoe ziet mijn opleidingsprogramma eruit?

Iedere vrijdag volg je de opleiding bij WE CARE TO DisGover door middel van Action Learning projecten en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Lees hier meer over Action Learning.

Hoe lang duurt het traineehip?

Om het volledige programma van het WE CARE TO DisGover traineeship te doorlopen heb je minimaal anderhalf en maximaal twee jaar nodig. Dan ben jij klaar voor jouw carrière als zorgvernieuwer van de toekomst.

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

Stap 1: solliciteer via het ‘contactformulier’ of via r.van.der.linde@disgover.nl;
Stap 2: een kennismakingsgesprek met onze HRM expert;
Stap 3: als jij besluit dat je graag WE CARE TO DisGover trainee wilt worden en onze HRM expert in jou een WE CARE TO DisGover trainee ziet, gaan we voor jou op zoek naar een opdracht. Daarna volgt een arbeidsovereenkomst.

Hoe worden trainees begeleid?

Bij WE CARE TO DisGover vinden we de begeleiding van de trainee erg belangrijk. Als trainee word je op drie verschillende manieren begeleid:

1. Begeleiding op inhoud;
2. Begeleiding op vaardigheden en competenties;
3. Begeleiding op basis van drijfveren.

Hoe zet WE CARE TO DisGover zich in voor diversiteit en inclusie?

WE CARE TO DisGover is een trainee organisatie die werkt met jonge hoogopgeleide mensen met ambitie voor een carrière binnen de zorg als zorgvernieuwer van de toekomst. Bij WE CARE TO DisGover zetten we de kracht van de diversiteit van trainees in om betere resultaten te halen binnen de zorg. Naast je kwaliteiten, talenten en motivatie breng je ook jouw unieke achtergrond en ervaringen mee. Een WE CARE TO DisGover-trainee heeft de ambitie om zichzelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen binnen de zorg. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft en van wie je houdt. Je bent van harte welkom!

Een andere vraag?

2 + 14 =