Voor opdrachtgevers

We Care to DisGover leidt trainees op tot zorgvernieuwer van de toekomst voor jouw organisatie. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet?

Ontdek het hier
  • Home
  •  > 
  • Opdrachtgevers

De We Care to DisGover trainee

Als zorgorganisatie wil je op ieder moment kunnen inspelen op de toekomst. Wil je daarbij werken met jonge, ambitieuze, enthousiaste talenten die lef hebben en durven te experimenteren, dan zoek je een zorgvernieuwer: een trainee van We Care to DisGover. Trainees van We Care to DisGover hebben passie voor de zorg, denken actief mee en doén. Ze denken verder dan hun rol, verantwoordelijkheid of afdeling.

Het zijn trainees die over grenzen heen denken en werken, jong en oud weten te verbinden en op die manier werken aan de zorg van morgen. Ofwel, het zijn echte zorgvernieuwers. Een trainee van We Care to DisGover is op zijn best op het snijvlak inhoud, proces en de mens.

Bekijk de opdrachten

De opdracht

We Care to DisGover trainees werken op tactisch en strategisch niveau aan opdrachten bij zorgorganisaties. Zij worden o.a.  ingezet o.a. als projectleider, adviseur of procesbegeleider op uiteenlopende vakgebieden en thema’s binnen de zorg.

 

Voorbeelden van opdrachten zijn: de implementatie van het Integraal Zorgakkoord, (gedrags-)verandertrajecten in jeugdzorg, duurzaamheid, zorglogistiek of informatiemanagement projecten. Centraal binnen al onze opdrachten staat verandermanagement. Hoe krijg je mensen kundig en enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen?

Programmacoördinator Duurzaamheid bij Rijnstate Ziekenhuis

Joëlle heeft een opdracht gedaan als Programmacoördinator Duurzaamheid bij Rijnstate Ziekenhuis. Klik hier voor meer informatie over de opdracht.

Programmasecretaris en Communicatieadviseur bij programmabureau Zoetermeer 2025

Mindy heeft een opdracht gedaan als Programmasecretaris en Communicatieadviseur bij programmabureau Zoetermeer 2025. Klik hier voor meer informatie over de opdracht.

Adviseur Informatievoorziening Zorg & Ondersteuning bij Zorginstituut Nederland

Anouk heeft een opdracht gedaan als Adviseur Informatievoorziening Zorg & Ondersteuning bij Zorginstituut Nederland. Klik hier voor meer informatie over de opdracht.

Begeleiding

Belangrijk is dat een trainee zich de inhoud, processen en de organisatie snel eigen maakt en jouw organisatie zoveel mogelijk ontlast. De begeleiding van We Care to DisGover richt zich dan ook op persoonlijk én inhoudelijk vlak aan de hand van competenties, vaardigheden en drijfveren.

Wil jij ook samenwerken met de
zorgvernieuwers van de toekomst?