Romée

HRM verantwoordelijke bij We Care to DisGover (oprichtster)

Geïnteresseerd in coaching rondom drijfveren

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

In de loop der jaren heb ik mezelf steeds verder ontwikkeld en ben ik me bewust geworden van mijn eigen krachten. Als mede oprichtster van We Care to DisGover en HRM verantwoordelijke heb ik ontdekt dat mijn kracht ligt in het organiseren, coachen en zorgen voor anderen. Het begeleiden van trainees in het ontdekken en versterken van hun drijfveren is waar ik elke dag enorm veel plezier uithaal.

Binnen We Care To DisGover kan ik al mijn vaardigheden combineren en benutten, samen met de waardevolle ervaringen die ik heb opgedaan.

Het geeft mij enorm veel energie om een verbindende schakel te zijn tussen ambitieuze trainees, interessante opdrachtgevers en bij te dragen aan de zorg van morgen. Het is gaaf om te zien hoe de trainees zich ontwikkelen en hun potentieel realiseren, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan de verbetering van de zorgsector.

Ik geloof dat het succes van een organisatie wordt bepaald door de mensen die er deel van uitmaken en ik ben enorm trots op We Care to DisGover dat gedreven is om positieve verandering teweeg te brengen binnen alle gebieden in de zorg!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

Insights Practitioner

Insights Discovery

2016
Facility Management (duaal) –   Minor HRM

Saxion Hogeschool Deventer

2008 - 2012