Ontmoet Joëlle

WO master Health Sciences

Programma Coördinator Duurzaamheid bij Ziekenhuis Rijnstate

Projectleider van Action Learning project Welzijnsconnect

Geïnteresseerd in de zorgsector toekomstbestendig maken

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Bij We Care to DisGover leer ik om met een vernieuwende blik naar de zorgwereld te kijken en naar alle ontwikkelingen die er in de toekomst aan zitten te komen. Mijn enthousiasme en passie voor de zorg, mijn onderzoekende blik en mijn kwaliteit om overzicht te creëren helpen mij om als zorgvernieuwer van de toekomst mij in te zetten op een opdracht en deze zo goed mogelijk uit te voeren.

Een probleem op mijn pad is geen obstakel, maar door de juiste aanpak en verbinding ga ik op zoek naar een oplossing en klim ik er zo goed mogelijk overeen. Ik vind het belangrijk om verbinding te leggen tussen mensen die elkaar kunnen ondersteunen. Zodat we uiteindelijk samen de zorgsector toekomstbestendig kunnen maken!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

Msc
Health Sciences, Specialisatie: Preventie en Publieke gezondheid

Vrije Universiteit Amsterdam

2021 - 2022
BSc Voeding en Gezondheid

Wageningen University & Research           

2017 - 2021

Projectlid (Team Communicatie), Projectleider | Zorgzelf: Samen voor Zelfzorg

Steeds meer A(N)IOS vallen in hun eerste jaar uit vanwege burn-outklachten. De afgelopen twee jaar is dit percentage bijna verdubbeld! Als projectteam gaan wij op zoek naar de zelfzorginitiatieven die er al zijn om dit te voorkomen. Als onderdeel van team Communicatie onderhouden we de Social Media en leggen we verbinding met samenwerkingspartners. Uiteindelijk hopen we al deze initiatieven een plek te geven zodat er verbinding ontstaat tussen zorgorganisaties op het gebied van zelfzorg en zorgorganisaties samen kunnen werken om de uitval van A(N)IOS tegen te gaan en de burn-outklachten te verminderen.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen