Trainee worden 

Het traineeship WE CARE TO DisGover leidt jou op tot de zorgvernieuwer van de toekomst. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet en hoe je hierin begeleid wordt? Lees dan snel verder!

De opdrachten

Als trainee werk je van maandag tot en met donderdag op tactisch en strategisch niveau aan een actuele en domein overstijgende opdracht bij een zorgorganisatie. Dit kan een ziekenhuis, zorgorganisatie (denk aan ouderenzorg en GGZ), samenwerkingsorganisatie, kennisinstelling of GGD zijn. Je houdt je bezig met zorgvraagstukken zoals bijvoorbeeld de implementatie van de nieuwe wet zorg en dwang, eHealth, zorginkoop, privacy vraagstukken, duurzaamheid, digitaliseringsprojecten of samenwerkingsprocessen. Je gaat bijvoorbeeld aan de slag als projectleider, projectmedewerker, adviseur of procesbegeleider.

Het thema en het inhoudelijk vakgebied waar je aan werkt is altijd afhankelijk van de dynamiek van onze samenleving. Bij WE CARE TO DisGover leer je hiermee om te gaan. Centraal binnen al onze opdrachten staat verandermanagement. Hoe krijg je mensen kundig en enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen? Dit is jouw rol als WE CARE TO DisGover trainee!

Zorgtrainees
Zorgtraineeship mangement

Opleiding

Op vrijdag volg je de opleiding bij WE CARE TO DisGover door middel van Action Learning projecten en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Onze Action Learning projecten zijn projecten uit de echte wereld met innovatieve en actuele thema’s uit onze samenleving. Gedurende het traineeship doorloop je meerdere Action Learning projecten. In deze projecten zijn drie leerlagen verwerkt. Hierin ontwikkel je competenties, vaardigheden en kennis die je nodig hebt als een trainee van WE CARE TO DisGover. Je leert op operationeel, tactisch en strategisch niveau te denken en werken. Op deze manier behoud je ook echt een stijgende lijn binnen je tweejarig traineeship. Wij zijn een geaccrediteerde trainee organisatie. 

Naast Action Learning is er volop ruimte voor kennisdeling. Dit doe je door bijvoorbeeld het volgen en (leren) geven van kennissessies en diverse workshops op het gebied van ‘harde en zachte’ kennis zoals projectmanagement en gedragsbeïnvloeding.

Begeleiding

WE CARE TO DisGover vindt de begeleiding van de trainee erg belangrijk.  Als trainee wordt je op drie verschillende manieren begeleid: 

  • Begeleiding op inhoud
  • Begeleiding op vaardigheden en competenties 
  • Begeleiding op basis van drijfveren.
begeleiding traineeship

Solliciteren?

Zien we een match in je CV, dan vertellen we je tijdens een kennismakingsgesprek heel veel over WE CARE TO DisGover, maar we zijn natuurlijk vooral benieuwd naar jou! Tijdens het gesprek staan jouw persoonlijkheid, interesses, drijfveren en competenties centraal. 

Wat verwachten we?

  • Ambitie, lef en enthousiasme
  • 0-2 jaar werkervaring
  • Een afgeronde WO masteropleiding
  • Passie voor zorg

Ben jij nieuwsgierig naar het traineeship van WE CARE TO DisGover? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een mailtje met je CV naar Romée van der Linde via romee@wecaretodisgover.nl.

Let’s Start Something new
Say Hello!

WE CARE TO DisGover is voorstander van een inclusieve werkomgeving, iedereen met een masterdiploma op zak is welkom om te solliciteren.

Twijfel niet langer en vul onderstaand formulier in!