Ontmoet Amber

WO master Behaviour Change

Projectmedewerker JIMwerkt

Action Learning project Rijnstate: Het ziekenhuis van de toekomst

Geïnteresseerd in menselijk gedrag

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Gedurende mijn bachelor psychologie en master Behaviour Change kwam ik veel in aanraking met belangrijke sociale thema’s die betrekking hadden op de gehele samenleving en welke invloed het heeft op een ieder. Hier is mijn interesse gewekt om mij te willen inzetten voor maatschappelijk relevante vraagstukken. Zeker binnen de (geestelijke) zorg zijn er veel punten die om verbetering vragen. Met mijn
enthousiasme, doorzettingsvermogen en kritische blik ben ik vastberaden om hier mijn tanden in te zetten en zo bij te kunnen dragen aan een ‘beter Nederland’.

Ik heb voor We Care to DisGover gekozen omdat het voor mij de perfecte plek is om werkervaring op te doen en uit te zoeken in wat voor soort organisatie ik het beste op mijn plek zit. Door in verschillende organisaties verschillende rollen op je te nemen leer je jezelf goed kennen en ontwikkel je enorm veel skills. Skills waar ik de rest van mijn carrière baat bij heb en kan inzetten!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Behaviour Change

Radboud University

2019 – 2020
Verschillende keuzevakken psychologie, educatie en criminologie (BSc)

Macquarie University (Sydney, Australie)

Feb 2018 – Jul 2018
BSc Psychology

Radboud University

2015 – 2019

Action Learning projecten

Projectlid | Rijnstate: Het ziekenhuis van de toekomst

Binnen dit action learning project hebben wij de opdracht gekregen om na te denken over het nieuwe Atrium van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem. Deze gaat verbouwd worden omdat het huidige Atrium niet meer goed aansluit bij de visie en de doelen waar het Rijnstate naartoe wilt in de toekomst. Bij de inrichting van het nieuwe Atrium proberen wij 4 thema’s goed terug te laten komen: gastvrijheid, duurzaamheid, innovatie en preventie.

 

Verder staat ons vrij om alle gafe en creatieve ideeen op te nemen in onze adviesrapport voor Rijnstate. Binnen dit project vervul ik de rol van projectlid en vervangend projectleider wanneer onze projectleider niet aanwezig is. Samen met de andere projectleden werk in inhoudelijk aan het ophalen en verwerken van informatie die we vanuit de verschillende doelgroepen krijgen die te maken hebben met het Atrium. Dit zijn de patienten, bezoekers en medewerkers. Ik vind het tot nu toe een heel gaaf action learning project en ik kan niet wachten welke van onze gegeven adviezen ik terug zal zien wanneer ik over een aantal jaar door het Rijnstate loop!

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen

Projectlid | Dutch Hacking Health Amsterdam

In juni 2022 wordt de Dutch Hackathon Amsterdam georganiseerd. Het doel van dit event is om samen te werken aan oplossingen voor een gezonder en gelukkiger Amsterdam. Vanuit Dutch Hacking Health heb ik samen met de andere trainees van We Care To DisGover de opdracht gekregen om een zo divers mogelijke groep Amsterdammers te bereiken die naar de hackathon willen komen. Met deze leuke en uitdagende opdracht gaan wij de komende maanden aan de gang!

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen