Mindy over haar nieuwe rol in het KT!

Hoi! Mijn naam is Mindy de Jong, 26 jaar oud en woonachtig in het prachtige Leiden, waar ik aan verknocht ben geraakt tijdens mijn studieperiode. Na het afronden van mijn studies Politicologie en Bestuurskunde ben ik een kleine twee jaar geleden begonnen aan het traineeship bij We Care to Disgover. Inmiddels heb ik mijn traineeship bijna afgerond en versterk ik sinds januari dit jaar ook  het kernteam van We Care to Disgover!

 

De afgelopen periode heb ik als trainee veel ervaring opgedaan omtrent verandermanagementvraagstukken binnen de gezondheidszorg. Ik heb verschillende opdrachten gedaan bij o.a. Zoetermeer 2025 en de gemeente Zoetermeer binnen de toegang Jeugdhulp. Deze week begint voor mij een nieuwe uitdaging en ga ik aan de slag bij Zorginstituut Nederland binnen het programma KIK-V!

Deze ervaringen neem ik mee in mijn rol als lid van het kernteam bij We Care, waar ik mij de rest van de week mee bezig houd. In deze rol houd ik me voornamelijk bezig met het uitbreiden van ons netwerk, het verder ontwikkelen van ons traineeship en het opzetten van samenwerkingen met zorg- en welkzijnsorganisaties. Daarnaast ben ik altijd opzoek naar uitdagende en maatschappelijk relevante opdrachten die passend bij de ambities en leercurve van onze trainees.

 

Hoe een gemiddelde dag er voor mij uitziet? Geen enkele dag is hetzelfde. Het ene moment help ik nieuwe trainees met een vliegende start op hun nieuwe opdracht, het andere moment begeleid ik een brainstorm in het ziekenhuis met een groep artsen en trainees. Die afwisseling en dynamiek is precies waar ik energie van krijg!

Deze blog is geschreven door Mindy

Mindy is oud-trainee en maakt nu onderdeel uit van het kernteam bij We Care to DisGover. Naast haar werkzaamheden binnen het kernteam, draagt ze bij aan het KIK-V programma bij het Zorginstituut Nederland.