Traineeship Verandermanagement

Word jij de zorgvernieuwer van de toekomst? Ben jij een echte aanpakker, innovatief, haal je energie uit zorgvraagstukken en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan is dit traineeship verandermanagement zeker iets voor jou!

 

Tijdens het traineeship krijg je verschillende opdrachten op operationeel, tactisch en strategisch niveau, bij een zorginstelling. Ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen of een GGD zijn voorbeelden van waar je terecht zou kunnen komen. Je mag hier gelijk aan de slag als bijvoorbeeld projectleider of junior adviseur. Creativiteit en goede ideeën mag je loslaten op verschillende projecten om dingen te veranderen. Geen dag is hetzelfde, want de dynamiek van de samenleving bepaalt wat voor project je toegewezen krijgt.

 

Mogelijke vraagstukken tijdens het verandermanagement traineeship:

  • Verbeteren toegankelijkheid van de zorg
  • Verduurzamen van de zorg
  • Implementeren Integraal Zorgakkoord
  • Inzet van domotica, m-Health, e-Health en robotica
  • Opzetten regionaal preventie akkoord
  • Verlagen administratieve lasten

Stap voor stap zal We Care To DisGover je meenemen in het proces. Je zult in verschillende situaties terechtkomen, flexibel moeten zijn en veel contact hebben met verschillende mensen. Informeren bij personeel of patiënten, advies vragen aan professionals en beslissingsbevoegden overtuigen zijn dingen die je gaat leren. 

 

Op vrijdag leer je competenties, vaardigheden en kennis die je van maandag tot en met donderdag weer in de praktijk kunt toepassen. Dit zorgt voor een stijgende leerlijn in je tweejarige traineeship. Tijdens deze twee jaar word je op verschillende manieren begeleid: op inhoud, vaardigheden + competenties en op basis van drijfveren. Om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te kunnen groeien. Het zal niet altijd makkelijk gaan, omdat je gelijk het werkveld in wordt gestuurd, maar weet dat jouw begeleider 24/7 voor je klaar staat. Daarnaast zijn ook zelfzorg, veerkracht en durf onderdeel van de opleiding. Zodat je straks sterk op je professionele benen staat.

 

Word jij enthousiast van vernieuwen, verbeteren en optimaliseren op een operationeel, tactisch en strategisch niveau? En ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit stuk? Geef je carrière een vliegende start en maak deel uit in ons team van enthousiaste veranderaars!