Traineeship Amsterdam

Heb je een passie voor de zorg en wil je een veelzijdige carrière nastreven in een bruisende stad als Amsterdam? Dan is een zorgtraineeship wellicht de perfecte stap voor jou. Dit traineeship in Amsterdam biedt een unieke kans om zowel professioneel als persoonlijk te kunnen groeien in de zorg.

 

Gedurende het traineeship zul je diverse opdrachten uitvoeren op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen een zorginstelling. Dit kan variëren van ziekenhuizen tot ouderenzorginstellingen en GGD’s. Je kunt direct aan de slag als bijvoorbeeld projectleider of projectmedewerker. Je krijgt de kans om je creativiteit en goede ideeën toe te passen op verschillende projecten om zo veranderingen door te voeren. Geen dag is hetzelfde, omdat de dynamiek van de samenleving bepaalt welke projecten aan jou worden toegewezen.

 

Mogelijke vraagstukken tijdens het verandermanagement traineeship:

verbeteren toegankelijkheid van de zorg, verduurzamen van de zorg, implementeren Integraal Zorgakkoord, inzet van domotica, m-Health, e-Health en robotica, opzetten regionaal preventie akkoord, verlagen administratieve lasten.

 

Stap voor stap neemt We Care To DisGover je mee door het proces. Je komt in verschillende situaties terecht waarbij je flexibel moet zijn en veel interactie hebt met diverse mensen. Het raadplegen van personeel of patiënten, advies vragen aan professionals en het overtuigen van besluitvormers zijn vaardigheden die je zult ontwikkelen.

 

Elke vrijdag ga je aan de slag met action learning, leren door te doen: hierdoor leer je bepaalde competenties, vaardigheden en kennis die je vervolgens van maandag tot en met donderdag in de praktijk kunt toepassen. Dit traineeship stelt je in staat om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Hoewel het uitdagend kan zijn om meteen het werkveld in te duiken, staat je begeleider altijd klaar om je te ondersteunen, 24/7. Bijvoorbeeld door de aandacht voor groei op verschillende onderwerpen. Een nieuw onderdeel hiervan is Sisu, waarmee je inzet op durf, veerkracht en zelfzorg. 

 

Haal jij energie uit vernieuwen, verbeteren en optimaliseren op operationeel, tactisch en strategisch niveau? En ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship verandermanagement in Amsterdam? Solliciteer dan snel en kom ons enthousiaste team van veranderaars versterken!