Traineeship Amersfoort

Ben je gepassioneerd door de zorg en wil je een veelzijdige carrière nastreven in een mooie stad als Amersfoort? Dan is een zorgtraineeship wellicht de perfecte stap voor jou. Dit traineeship in Amersfoort biedt een unieke kans om zowel professioneel als persoonlijk te kunnen groeien, op het gebied van verandermanagement in de zorg.

 

Tijdens het traineeship krijg je de kans om diverse opdrachten uit te voeren op operationeel, tactisch en strategisch niveau binnen verschillende zorginstellingen. Dit kunnen onder andere ziekenhuizen, ouderenzorginstellingen en GGD’s zijn. Je wordt direct betrokken als bijvoorbeeld projectleider of projectmedewerker en krijgt de mogelijkheid om je creativiteit en goede ideeën toe te passen op verschillende projecten, om zo positieve veranderingen door te voeren. Geen enkele dag is hetzelfde, omdat de dynamiek van de samenleving bepaalt welke projecten aan jou worden toegewezen.

 

Mogelijke projecten

Verbeteren toegankelijkheid van de zorg                                          Verduurzamen van de zorg

Implementeren Integraal Zorgakkoord                                              Opzetten regionaal preventie akkoord

Inzet van domotica, m-Health, e-Health en robotica                       Verlagen administratieve lasten

 

We Care To DisGover begeleidt je stap voor stap door het proces. Je zult diverse situaties tegenkomen waarin flexibiliteit en interactie met verschillende mensen cruciaal zijn. Het raadplegen van personeel of patiënten, het vragen van advies bij professionals en het overtuigen van besluitvormers zijn vaardigheden die je zult ontwikkelen.

 

Elke vrijdag ga je aan de slag met action learning, leren door te doen: hierdoor leer je bepaalde competenties, vaardigheden  en kennis, die je vervolgens van maandag tot en met donderdag direct in de praktijk kunt brengen. Dit zorgt voor een groei in je leerproces gedurende het tweejarige traineeship. Tijdens deze periode ontvang je begeleiding op verschillende vlakken: inhoudelijk, op het gebied van vaardigheden en competenties, en gebaseerd op je persoonlijke drijfveren. Dit stelt je in staat om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Hoewel het uitdagend kan zijn om meteen het werkveld in te duiken, staat je begeleider altijd klaar om je te ondersteunen, 24/7. Bijvoorbeeld door de aandacht voor groei op verschillende onderwerpen. Een nieuw onderdeel hiervan is Sisu, waarmee je inzet op durf, veerkracht en zelfzorg.

 

Binnen de opleiding hebben we sinds kort ook een nieuw onderdeel: Sisu. Dit onderdeel richt zich op de balans tussen je professionele en je privéleven. Tijdens deze sessie leer je meer over het ontwikkelen van een groeimindset. En hoe je omgaat met verschillende projecten.

 

Word jij enthousiast van vernieuwing, verbetering en optimalisatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau? En ben je nieuwsgierig geworden naar het traineeship verandermanagement in Amersfoort? Aarzel dan niet en solliciteer snel om ons enthousiaste team van veranderaars te komen versterken!