Ontmoet Zita

WO master Beleid, Communicatie en Organisatie

Secretaris van bestuur bij Wij zien je Wel – ZEVMB-Kenniscentrum

Projectlid bij Action Learning project Zorgdragers

Geïnteresseerd in de kwaliteit van de zorg verbeteren

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Ik heb het altijd al belangrijk gevonden om maatschappelijk iets bij te dragen, daar krijg ik energie van. Tijdens mijn studie heb ik dit kunnen verwezenlijken door mee te werken aan verschillende projecten als vrijwilliger. We Care to Discover is de uitgelezen plek voor mij om maatschappelijk een bijdrage te kunnen leveren terwijl ik zowel mijn hard als soft skills verder kan ontwikkelen.

Van jongs af aan heb ik verhalen vanuit de zorg meegekregen omdat mijn ouders en zus werkzaam zijn in de zorgsector. Ik krijg van hen de mooie verhalen te horen maar ook de organisatorische punten waar zij tegenaan lopen.

Tijdens mijn master Beleid, Communicatie en Organisatie heb ik de kans gekregen om onderzoek te doen in een academisch ziekenhuis. Door de verschillende observaties en de interviews met verschillende zorgverleners heb ik de zorg vanuit verschillende perspectieven kunnen bekijken. De zorgsector heeft dan ook mijn interesse gewekt. Door de verhalen van mijn ouders en het uitgevoerde onderzoek weet ik dat er nog veel veranderingen mogelijk zijn om de kwaliteit van de zorg te optimaliseren. Ik ben dan ook zeer enthousiast om bij te kunnen dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor zowel de patiënten en hun omgeving als de medewerkers.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

Msc
Master Beleid, Communicatie en Organisatie

Vrije Universiteit Amsterdam

2021 - 2022
Pre master
Beleid, Communicatie en Organisatie

Vrije Universiteit Amsterdam

2020 - 2021
BSc Bedrijfskunde

Hogeschool Rotterdam

2016 - 2020

Action Learning projecten

Projectlid | Zorgdragers

We Care heeft ons de opdracht gegeven om een netwerk op te zetten met als doel elkaar inspireren, motiveren, wederkerigheid, kansen signaleren, sparren en het delen van de verschillende perspectieven.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen