Ontmoet Thijs

WO master Science Management and Innovation

Trainee registratiestandaarden bij DHD

Projectlid bij Action Learning project Welzijnsconnect

Geïnteresseerd in ouderenzorg, ziekenhuiszorg en gehandicaptenzorg

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Mijn ambitie is om een maatschappelijke impact te leveren aan de Nederlandse gezondheidszorg. Ik was er al vrij snel uit dat ik niet direct aan het bed van de patiënt wilde staan en tijdens mijn Master Science, Management and Innovation kreeg ik deze bevestiging. Tijdens deze Master heb ik me onder andere beziggehouden met beleidsvraagstukken en uitdagingen binnen de Nederlandse gezondheidszorg. Voorbeelden hiervan zijn het betaalbaar en toekomstbestendig houden van de zorg.

Mijn interesse in de zorg is breed en omvat verschillende gebieden, zoals de ouderenzorg, ziekenhuiszorg en gehandicaptenzorg. Ik vind het allemaal interessant en boeiend. Ik heb voor We Care to DisGover gekozen omdat ik hier mijn eerste werkervaring op kan doen en er daardoor achter kan komen wat voor een soort zorgorganisatie ik het meest interessant vind. Daarnaast kan ik door de Action Learning projecten competenties ontwikkelen die ik later in mijn carrière goed kan gebruiken.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc
Science, Management and Innovation

Radboud Universiteit Nijmegen

2021 - 2022
MSc
Medical Biology

Radboud Universiteit Nijmegen

2020 - 2021
BSc
Medical Biology

Radboud Universiteit Nijmegen

2018 - 2021

Action Learning projecten

Projectlid | Rijnstate – Het ziekenhuis van de toekomst

Onze taak is het ontwerpen van het Atrium van de toekomst in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, wat binnenkort verbouwd zal worden. De focus ligt hierbij op innovatie, gezondheid, gastvrijheid en duurzaamheid, zodat het nieuwe Atrium zo goed mogelijk aansluit op de nieuwe ontwikkelingen die voortkomen uit de ambitie om de zorg te vernieuwen. We werken toe naar concrete adviezen en visualisaties omtrent hoe het Atrium eruit kan komen te zien, zodat het aan de behoeften van zowel patiënten en bezoekers als medewerkers voldoet.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen