Sanne

WO master Healthcare Policy, Innovation and Management

Innovatiemanager bij UMC Utrecht

Action Learning project

Geïnteresseerd in innovatie

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Mijn grootste drijfveer is om de zorg zodanig te verbeteren dat deze voor iedereen zo efficiënt en aangenaam mogelijk is. Communicatie tussen alle betrokken partijen is hiervoor essentieel, maar ook mensen die kritisch durven te kijken naar de huidige gang van zaken en hier veranderingen op aan durven te brengen. Ik zie mijzelf als iemand die de kar trekt, ik ben niet bang om leiding te nemen en ik durf processen kritisch te bekijken, maar ik sta ook open voor de mening van anderen en vind het belangrijk dat iedereen gehoord wordt.

Daarnaast denk ik dat het essentieel is om de veranderingen en innovaties om ons heen met een scherpe blik te benaderen en toe te passen waar nodig. Het verbeteren van de zorg is de uitdaging die ik aan wil gaan en ik zet mijn enthousiasme en gedrevenheid hier graag voor in!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

Healthcare Policy, Innovation and Management

Maastricht University

2020 – 2021
Minor Biomedical Sciences

The University of Western Australia

Jul 2019 – Nov 2019
Gezondheidswetenschappen, richting Beleid, Management en Evaluatie van Zorg

Maastricht University                

2017 - 2022

Action Learning projecten

Projectlid | Dutch Hacking Health Amsterdam

In juni 2022 wordt de Dutch Hackathon Amsterdam georganiseerd. Het doel van dit event is om samen te werken aan oplossingen voor een gezonder en gelukkiger Amsterdam. Vanuit Dutch Hacking Health heb ik samen met de andere trainees van We Care To DisGover de opdracht gekregen om een zo divers mogelijke groep Amsterdammers te bereiken die naar de hackathon willen komen. Met deze leuke en uitdagende opdracht gaan wij de komende maanden aan de gang!

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen