Ontmoet Rosa

WO master Health Education and Promotion

Programmasecretaris Levvel

Projectlid en Team communicatie bij Action Learning project Buiten je Bubbel

Geïnteresseerd in gezondheidsbevordering door gedragsverandering

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

De zorgsector heeft altijd al mijn interesse gehad. Want hoe zorg je ervoor dat mensen beter worden? Of beter nog: hoe zorg je ervoor dat mensen niet ziek worden en lang, gezond en gelukkig leven? Mijn interesse ligt dan ook bij de gezondheidsbevordering door gedragsverandering.

Als enthousiast, proactief en nieuwsgierig persoon vind ik het leuk om me in een nieuw vraagstuk te verdiepen. Ik ben geïnteresseerd in welke moeilijkheden en mogelijkheden er zijn en welke oplossing het best werkt voor iedereen. Ik vind het daarbij leuk én belangrijk om samen te werken, en mensen te verbinden, want zo kom je samen tot goede oplossingen.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Health Education and Promotion

Maastricht University

2022 - 2023
BSc Gezondheidswetenschappen

Maastricht University

2018 - 2022

Action Learning Projecten

Projectlid | Buiten je Bubbel

Samen met de andere projectleden en de opdrachtgever NSvP, werken we aan initiatieven om verschillende partijen bewust te maken van de noodzaak van het werken in breder belang. De zorgvraag groeit harder dan het beschikbare zorgpersoneel. Een mogelijke oplossing hiervoor zou kunnen zijn om “Buiten je Bubbel” te werken. Ons doel is om medewerkers van aanverwante óf minder aanverwante sectoren, naast hun reguliere baan, ook in de zorg te laten werken om zo de druk te verlichten. Binnen het team ben ik verantwoordelijk voor de communicatie op LinkedIn, waarbij het doel is om contact te leggen, te inspireren en bewustzijn te creëren bij mensen om “Buiten je Bubbel” te werken.

 

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen