Ontmoet Noa

WO master Bestuurskunde: Besturen van Zorgvernieuwing

Kwaliteitsmedewerker bij Spoor030

Projectlid bij Action Learning project Vapen #Jouwkeuze

Geïnteresseerd in doorgronden van complexe maatschappelijke vraagstukken

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Mijn interesse ligt altijd in de wereld om mij heen en vooral ook; hoe kunnen we die verbeteren? Tijdens mijn studietijd heb ik me beziggehouden met het doorgronden van complexe maatschappelijke vraagstukken. Daarbij raakte ik steeds verder gemotiveerd om in mijn werk bij te kunnen dragen aan veranderingen rondom deze kwesties.

Mijn passie ligt bij de zorg, waar ik het liefst meedenk aan oplossingen voor de uitdagingen waar deze dynamische sector mee te maken krijgt. Van jongs af aan krijg ik de mooie en ook ingewikkelde kanten van de zorg mee. De passie, maar ook de toenemende druk is in mijn omgeving sterk voelbaar. Daar zie ik een uitdaging om met elkaar na te denken over hoe we de zorg toekomstbestendig kunnen vormgeven. Met mijn nieuwsgierige, onderzoekende houding en enthousiasme draag ik graag mijn steentje bij. Het belangrijkste daarbij is voor mij het blijven zoeken naar de verbinding met anderen, bijvoorbeeld door kennis te delen en samen te werken.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

Msc Bestuurskunde: Besturen van Zorgvernieuwing

Vrije Universiteit Amsterdam

2021 - 2022
Minor Bestuurs- en Organisatiewetenschap

Universiteit van Utrecht

Sept 2020 – Jan 2021 
Minor Social Sciences

Charles University, Praag

Sept 2019 – Jan 2020  
Bsc Sociologie

Vrije Universiteit Amsterdam

2017 – 2021

Reisleider & Projectlid | Zorgdragers

Samen met mijn mede-trainees zet ik een adviesgroep rond ons traineeship op. Daarvoor leg ik contact met professionals met een inspirerende visie op de zorg. In verbinding met het eigen netwerk creëren we zo een nog-niet bestaand adviesorgaan waarmee we het Traineeship verder brengen. Binnen de projectgroep ben ik verder verantwoordelijk voor het bewaken van de focus op de persoonlijke ontwikkeling van mijn mede- projectleden. Door regelmatig momenten te organiseren om met elkaar te reflecteren, zorg ik ervoor dat mijn projectleden scherp blijven op hun eigen leerdoelen.

 

Met het Action Learning project Zorgdragers hebben we het netwerk van We Care to Disgover uitgebreid met inspirerende Zorgvernieuwers. Deze netwerkuitbreiding heeft geleid tot kennisdeling en duurzame samenwerking waarmee we het traineeship en de zorg verder brengen.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen