Ontmoet Marit

WO master Zorgethiek en Beleid

Adviseur Informatiebeheer bij GGD Brabant Zuidoost

Projectleider van Action Learning project Buiten je Bubbel

Geïnteresseerd in de kwaliteit van de zorg verbeteren

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

In mijn jaren op de universiteit heb ik heel veel kennis, maar weinig (werk)ervaring opgedaan. Na mijn afstuderen wist ik dan ook niet precies waar ik wilde werken of in welke rol. Ik heb voor het traineeship van We Care To DisGover gekozen omdat dit de mogelijkheid biedt om in verschillende zorginstellingen werkzaam te zijn en verschillende rollen te vervullen. Op deze manier leer ik veel door te doen.

Daarnaast wilde ik ook graag aan mijn persoonlijke ontwikkeling werken en in contact komen met ambitieuze medetrainees. Door in twee jaar tijd op verschillende werkplekken in uitdagende rollen te werken leer je ontzettend veel: zowel over (het werken in) de zorg als over jezelf!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MA
Zorgethiek en Beleid

Universiteit voor Humanistiek

2020 - 2022
Bsc
Gezondheidswetenschappen

Vrije Universiteit Amsterdam

 

2015 - 2020

Junior beleidsmedewerker | GGD Noord- en Oost-Gelderland | November 2022 – April 2023

De GGD werkt aan het bevorderen van de gezondheid en het voorkomen van gezondheidsproblemen bij alle inwoners van GGD Noord- en Oost-Gelderland. Onder de GGD Noord- en Oost Gelderland vallen 22 gemeenten waarin ruim 820.000 inwoners wonen. Ik ben als beleidsmedewerker betrokken bij twee werkgroepen: de bestuursagenda van 2023-2027 en de bovenregionale samenwerking forensische geneeskunde. Ik schrijf verschillende stukken voor besturen van de GGD, maar voer ook gesprekken met uiteenlopende teams over relevante ontwikkelingen de komende jaren.

Projectlid | De Jonge Dokter – Zelfzorg

Vanuit stichting De Jonge Dokter hebben wij de opdracht gekregen om te inventariseren welke initiatieven er al zijn in Nederlandse zorginstellingen wat betreft zelfzorg en om deze samen te brengen tot een standaard die universeel gebruikt kan worden.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen