Manouk

WO master Publiek Management

Projectleider bij Levvel

Projectleider bij Action Learning project Zelfzorg

Geïnteresseerd in sociaal-maatschappelijke vraagstukken

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Ik heb een passie voor de publieke sector en een hart voor de publieke gezondheidszorg. Vanaf jongs af aan wilde ik al graag het welzijn van mensen verhogen door middel van vrijwilligerswerk. Graag wilde ik bestuurskundige worden om op deze manier later op grotere schaal een bijdrage te kunnen leveren aan het verhogen van het welzijn van mensen. Sociaal-maatschappelijke vraagstukken trekken mij het meest. Als bestuurskundige kijk ik hoe door bestuur, organisatie en beleid de samenleving kan worden verbeterd.

Ik analyseer ik deze vraagstukken door juridische, economische, sociologische, filosofische en politieke inzichten te combineren om zo tot een oplossing te komen. Het traineeship van We Care to DisGover past dan ook erg goed bij mij. Door samen te werken, te netwerken en door kennis te delen zou ik mijzelf willen ontwikkelen tot zorgvernieuwer van de toekomst om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Publiek Management

Radboud Universiteit Nijmegen

2020 – 2021
Minor Pedagogische Wetenschappen

Radboud Universiteit Nijmegen              

2020
MSc Publiek Management

Radboud Universiteit Nijmegen

2020 – 2021

Action Learning projecten

Project medewerker | De Jonge Dokter

In dit project gaan wij aan de slag met het onderwerp “zelfzorg” voor jonge dokters. Hierin willen wij goede initiatieven rondom zelfzorg vinden en delen op een aansprekende manier, zodat er kennisdeling is en er verbinding komt tussen verschillende zorginstellingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van de zelfzorg van doktoren, want goede zorg kan alleen gegeven worden door gezonde professionals.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen