Ontmoet Lotte

WO master Burgerschap & Kwaliteit van Samenleven

Programmasecretaris & Bestuurssecretaris inwonerparticipatie bij Zoetermeer 2025

Projectlid bij Action Learning project Endometriose Ambassadeurs

Geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Wanneer het gaat over maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen dan is mijn interesse direct gewekt. Al van jongs af aan heb ik een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Binnen de master Burgerschap en Kwaliteit van Samenleven heb ik kennis en handvatten opgedaan die mij helpen om woorden te geven aan dit gevoel. Tijdens de stages die ik gelopen heb, heb ik van dichtbij gezien dat de kansen op goede zorg niet voor iedereen gelijk zijn en dat er nog winst te behalen valt.

Ik zoek voortdurend naar uitdagingen en ben altijd bereid om zowel persoonlijk als professioneel te blijven leren, daarom denk ik dat het traineeship van We Care to DisGover goed bij mij past. Graag zou ik met mijn kennis, vaardigheden en enthousiasme betekenisvol willen zijn voor het verbeteren van de zorg.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc
Burgerschap & Kwaliteit van Samenleven

Universiteit voor Humanistiek

2022 - 2023
Pre-master
Humanistiek

Universiteit voor Humanistiek

2019-2020
BSc
Human Resource Management

Hogeschool Utrecht

2015 - 2019

Action Learning Projecten

Projectlid | Endometriose Ambassadeurs

Binnen het Action Learning project ‘Endometriose Ambassadeurs’ proberen wij als projectgroep kennis en bewustwording te verspreiden onder huisartsen, medisch specialisten en andere geïnteresseerden over de ziekte Endometriose. Dit is nodig aangezien de diagnosetijd van deze ziekte op het moment meer dan 7 jaar is.

 

Door het opzetten van een ambassadeursgroep proberen wij, samen met de Endometriose stichting, deze bewustwording te creëren en willen we een duurzaam platform neerzetten van gemotiveerde ambassadeurs die verder aan de slag gaan met dit project. Zo hebben we l een succesvolle eerste co-creatie sessie gehad met deze groep ambassadeurs en zijn we de details van het ambassadeurschap aan het vormgeven. Onze volgende stap voor de komende maanden is om een online challenge op te zetten en deze viraal te laten gaan om zo nog meer aandacht te genereren voor Endometriose. Ook gaan we aan de slag met het uitrollen van een regionale aanpak. Binnen dit project ben ik medeverantwoordelijk voor het maken van een informatiepakket voor huisartsen wat informatie geeft over het sneller signaleren van Endometriose.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen