Kim

WO master Gedragsverandering

Adviseur bij GGD Noord- en Oost-Gelderland

Action Learning project De Jonge Dokter

Geïnteresseerd in psychologie en gedragsverandering

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Vanuit mijn interesse voor Psychologie en Gedragsverandering heb ik mij altijd bezig gehouden met mensen, zorg en sociale vraagstukken. Ik draag graag mijn steentje bij om de wereld een stukje gezonder en beter te maken. Dit doe ik op een positieve, resultaatgerichte en verbindende manier. Het traineeship van We Care to DisGover past goed bij mij, omdat ik door de diverse 

kennis en ervaring die ik opdoe uit kan zoeken in welke organisatie ik het beste pas. Door deze ervaring en kennis, ontwikkel ik mij verder als zorgprofessional van de toekomst, kan ik mijn kennis delen en zo bijdragen aan verbeterde zorg in Nederland.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Gedragsverandering

Radboud Universiteit Nijmegen

2019 – 2020
Pre-master Environment & Society

Radboud Universiteit Nijmegen

2018 – 2019
BSc Psychologie

Radboud Universiteit Nijmegen

2013 – 2017

Action Learning projecten

Projectlid | Samen voor ZelfZorg

Voor mijn Action Learning project ‘Samen voor ZelfZorg’ in opdracht van de Jonge Dokter houd ik mij met 6 mede trainees bezig met het vergroten van aandacht voor zelfzorg onder alle zorgprofessionals. Wij hebben hiervoor een landkaart met zelfzorginitiatieven ontwikkeld en wij organiseren een event om aandacht te vergroten en de landkaart te lanceren.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen

Projectlid en reisleider | Hacking Health Amsterdam

Hacking Health organiseert driedaagse hackathons in verschillende steden met als doel om het leven van de inwoners van de stad gezonder en gelukkiger te maken. Als projectgroep hebben wij ons bezig gehouden met de uitdaging: hoe zorgen we voor een zo divers mogelijke groep deelnemers en hoe kunnen we doorontwikkelingen van projecten stimuleren? Als reisleider van de groep heb ik mij bezig gehouden met de persoonlijke ontwikkeling binnen onze projectgroep.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen

Projectlid | VR-zorg

Vanuit Zorgspectrum hebben wij de opdracht gekregen om te inventariseren of en hoe virtual reality (VR) en augmented reality (AR) kan bijdragen aan het leven van bewoners van het ‘Verpleeghuis van de Toekomst’ en aan de manier van werken van zorgprofessionals. Het doel was om twee kansrijke mogelijkheden die AR/VR biedt, en naar voren komt uit de behoefte, in te zetten in de praktijk. Tijdens het project heb ik mij voornamelijk ingezet voor de implementatie van de VR bril in het verpleeghuis.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen