Ontmoet Iris

WO master International Development Studies

Junior Contractmanager bij Jeugdhulpregio FoodValley

Projectleider bij Action Learning project In The (E)Picture

Geïnteresseerd in gezondheid, voeding, communicatie en psychologie

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Zelfstandig, enthousiast, doorzettend en stressbestendig is hoe collega’s mij omschrijven. Ik vind het leuk om contact met verschillende soorten mensen te hebben, of dit nou managers, patiënten of zorgverleners zijn, ik geloof dat van iedereen iets te leren valt. Mijn interesses liggen in gezondheid, voeding, communicatie en psychologie. Ik geloof dat gezondheid één van de belangrijkste waardes is in het leven, en wil hier dan ook een bijdrage aan leveren in de maatschappij.

Binnen het zorglandschap zie ik vele uitdagingen en kansen, een ontzettend interessante omgeving. Ik vind het belangrijk om efficiënt te werken, geen urenlange vergaderingen maar gezamenlijk doelen stellen en doorpakken, waarbij het belangrijk is om iedereen aan boord te hebben. Binnen het traineeship van We Care to DisGover wil ik mij doorontwikkelen tot een volwaardige zorgmaker die niet bang is voor verandering of uitdagingen.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc International Development Studies

Wageningen Universiteit

2018 - 2023
MSc Nutrition & Health

Wageningen Universiteit

2019 - 2023
BSc Gezondheid en Maatschappij

Wageningen Universiteit

2015 - 2018

Projectlid | ZorgZelf: Samen voor zelfzorg

Steeds meer A(N)IOS vallen in hun eerste jaar uit vanwege burn-outklachten. De afgelopen twee jaar is dit percentage bijna verdubbeld! Als projectteam gaan wij op zoek naar de zelfzorginitiatieven die er al zijn om dit te voorkomen. Als onderdeel van team Communicatie onderhouden we de Social Media en leggen we verbinding met samenwerkingspartners. Uiteindelijk hopen we al deze initiatieven een plek te geven zodat er verbinding ontstaat tussen zorgorganisaties op het gebied van zelfzorg en zorgorganisaties samen kunnen werken om de uitval van A(N)IOS tegen te gaan en de burn-outklachten te verminderen.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen