Ontmoet Charlotte

WO master Health Care management

Projectleider Communicatie bij FCB

Projectleider bij Action Learning project Endometriose Ambassadeurs

Geïnteresseerd in communicatie in de maatschappelijke sector

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Communicatie is misschien wel de belangrijkste schakel in ieder proces. Juist in de zorg is het zo belangrijk dat de communicatie op orde is. Ik vind alles rondom communicatie in de maatschappelijke sector interessant. Het liefst ben ik hiermee bezig op een creatieve, uitdagende en vernieuwende manier. Het traineeship van We Care to DisGover daagt uit

mij in te zetten voor deze ambitie, kennis op te doen en te innoveren. Tegelijkertijd heb ik de kans kennis te maken met veel verschillende projecten en organisaties. Hierdoor ontwikkel ik mij steeds verder tot professional, klaar voor de uitdagingen die er zijn in de zorg!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Health Care management

Erasmus Universiteit

2021 - 2022
International Bachelor in Communication (BSc)

Erasmus Universiteit

2017 - 2021
HBO cursus projectmanagement

NTI

2018

Projectlid, team communicatie | ZorgZelf: Samen voor zelfzorg

Onderzoek van de Inspectie SZW laat zien dat 70% van de jonge zorgprofessionals verlangt naar meer maatregelen voor werkdruk. Burn-out klachten zijn namelijk flink gestegen in de afgelopen 2 jaar. Zelfzorg initiatieven om dit te voorkomen of hiermee aan de slag te gaan zijn er al genoeg, maar de verbinding mist: ze worden telkens opnieuw opgezet. Als team verzamelen wij bestaande initiatieven en organiseren wij een evenement voor het verbinden van organisatie en initiatief. In mijn team houd ik mij bezig met alle vormen van communicatie; van social media en persberichten tot activatie van bezoekers op het evenement. Ook leg ik in dit team de verbinding met samenwerkingspartners.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen