Trainee vinden

We Care to DisGover leidt trainees op tot zorgvernieuwer van de toekomst voor jouw organisatie. Benieuwd hoe dat er in de praktijk uit ziet? Lees dan snel verder.

De We Care to DisGover trainee

Als zorgorganisatie wil je op ieder moment kunnen inspelen op de toekomst. Wil je daarbij werken met jonge ambitieuze enthousiaste talenten die lef hebben en durven te experimenteren? Dan zoek je een zorgvernieuwer, een trainee van We Care to DisGover. Trainees van We Care to DisGover hebben passie voor de zorg, denken actief mee en doen. Ze denken verder dan hun rol, verantwoordelijkheid of afdeling. Het zijn trainees die over grenzen heen denken en werken, jong en oud weten te verbinden en op die manier werken aan de zorg van morgen. Ofwel, het zijn echte zorgvernieuwers. Een trainee van We Care to DisGover is op zijn best op het snijvlak van inhoud, proces en de mens. 

De opdracht

Trainees van We Care to DisGover werken op tactisch en strategisch niveau aan opdrachten bij zorgorganisaties. Zij kunnen veel bijdragen aan organisatievraagstukken zoals digitalisering, implementatie van nieuwe werkwijzen, systemen en wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan de wet zorg en dwang, privacy-vraagstukken, eHealth en ketensamenwerkingen). Of je nu op zoek bent naar een adviseur, projectmedewerker of zelfs een projectleider, een We Care to DisGover trainee kan uitkomst bieden.

Centraal binnen al onze opdrachten staat verandermanagement. Hoe krijg je mensen kundig en enthousiast over de nieuwste ontwikkelingen?

In dienst

We Care to DisGover is een maatschappelijk verantwoorde onderneming en heeft als doel om haar trainees op te leiden tot echte zorgvernieuwers. Wanneer de trainee het traineeship succesvol heeft afgerond is het mogelijk om deze een dienstverband aan te bieden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Zorgtraineeship begeleider Sanne Schwarte

Begeleiding

Belangrijk is dat een trainee zich de inhoud, processen en de organisatie snel eigen maakt, productief is en jouw organisatie zoveel mogelijk ontlast. De begeleiding van We Care to  DisGover richt zich dan ook zowel op het snijvlak van inhoud, proces en mens als op de persoonlijke ontwikkeling van de trainee.

Say Hello!

Ben je benieuwd naar wat een trainee voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Nicolette van der Slot via n.vander.slot@disgover.nl / 06-15897877 of vul onderstaand contactformulier in.

3 + 15 =