Sanne Schwarte

Mijn meest interessante vak op de middelbare school? Maatschappijleer! Al van jongs af aan trekt mij datgene wat in de maatschappij belangrijk en actueel is. Na jaren mijn passie voor maatschappelijke vraagstukken te hebben ingezet in overheidsland bij DisGover, ben ik er trots op dat ik dit uit kan breiden door me nu ook specifiek bezig te houden met het grootste maatschappelijke vraagstuk dat we als maatschappij nu hebben: de zorg. Hoe kunnen we de zorg vernieuwen en de zorg van morgen leveren? Nog trotster ben ik erop dat ik trainees hierin mag helpen leren, ontwikkelen en groeien. Laten groeien naar hun droombaan, waarin zij de visie van We Care to DisGover op hun geheel eigen wijze in de praktijk brengen. Daar onderdeel van zijn en zo de trainee als individu helpen en de zorg van morgen faciliteren is het mooiste dat er is.

Werkervaring

Periode:          Januari 2021 – heden
Organisatie:    WE CARE TO DisGover
Functie:           Verantwoordelijke voor opleiding & begeleiding (oprichtster)
Omschrijving:  Als (inhoudelijk) begeleider begeleid ik de trainees op hun opdrachten binnen de zorg en/of opleidingsprojecten en voer ik voortgangs- en evaluatiegesprekken met de trainees. Naast mijn rol als (inhoudelijk) begeleider ben ik verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma van WE CARE TO DisGover. 

 

Periode:          September 2015 – heden
Organisatie:    DisGover
Functie:           Verantwoordelijke voor opleiding & begeleiding (mede-eigenaar)
Omschrijving: Als (inhoudelijk) begeleider begeleid ik de trainees op hun opdrachten binnen de overheid en/of opleidingsprojecten en voer ik voortgangs- en evaluatiegesprekken met de trainees. Naast mijn rol als (inhoudelijk) begeleider ben ik verantwoordelijk voor het opleidingsprogramma van DisGover.  

 

Periode:          Juli 2013 – Augustus 2015
Organisatie:    DisGover
Functie:           Trainee

 

Opleidingen

Periode:       2007 – 2011
Opleidingsinstituut:  Universiteit Twente
Studie:         Bachelor Public Administration

Periode:       2010 – 2012
Opleidingsinstituut:  Universiteit Twente
Studie:         Master Public Administration

 

Periode:       2020
Opleidingsinstituut:
WIAL
Studie:      
CALC – Certifite Action Learing Coach