Sanne Banning

Mijn grootste drijfveer is om de zorg zodanig te verbeteren dat deze voor iedereen zo efficiënt en aangenaam mogelijk is. Communicatie tussen alle betrokken partijen is hiervoor essentieel, maar ook mensen die kritisch durven te kijken naar de huidige gang van zaken en hier veranderingen op aan durven te brengen. Ik zie mijzelf als iemand die de kar trekt, ik ben niet bang om leiding te nemen en ik durf processen kritisch te bekijken, maar ik sta ook open voor de mening van anderen en vind het belangrijk dat iedereen gehoord wordt. Daarnaast denk ik dat het essentieel is om de veranderingen en innovaties om ons heen met een scherpe blik te benaderen en toe te passen waar nodig. Het verbeteren van de zorg is de uitdaging die ik aan wil gaan en ik zet mijn enthousiasme en gedrevenheid hier graag voor in!

Werkervaring

Periode:            Mei 2022
Organisatie:     Stichting JIM
Functie:            Projectcoördinator
Omschrijving:  Voor de campagne ‘We spark the world’ had ik de verantwoordelijkheid om het project te coördineren en een soepele communicatie te verzorgen tussen de verschillende partijen, waaronder de betrokken wetenschappers, de organisatie van de festivals waar we staan met de gratitude booth en de vrijwilligers. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met het creëren van content waarmee wetenschappelijke kennis verzameld kan worden bij jongeren, met als doel meer inzicht te krijgen in de dankbaarheid van jongeren en hoe dit invloed kan hebben op hun mentale gezondheid.

Opleiding

Periode:                    2020 – 2021
Onderwijsinsituut:   Maastricht University
Studie:                      Healthcare Policy, Innovation and Management

 

Periode:                      2017 – 2020
Onderwijsinstituut:   Maastricht University
Studie:                       Gezondheidswetenschappen, richting Beleid, Management en Evaluatie van Zorg

 

Action Learning projecten

Project:             Dutch Hacking Health Amsterdam
Functie:            Projectlid
Omschrijving:  In juni 2022 wordt de Dutch Hackathon Amsterdam georganiseerd. Het doel van dit event is om samen te werken aan oplossingen voor een gezonder en gelukkiger Amsterdam. Vanuit Dutch Hacking Health heb ik samen met de andere trainees van We Care To DisGover de opdracht gekregen om een zo divers mogelijke groep Amsterdammers te bereiken die naar de hackathon willen komen. Met deze leuke en uitdagende opdracht gaan wij de komende maanden aan de gang!