Romée van der Linde

Als HRM Verantwoordelijke mag ik mij bezig houden met het enthousiasmeren van trainees en om hen te matchen aan de juiste opdrachten. Deze taak mag ik al vele jaren uitvoeren binnen DisGover, dé organisatie die geloofd in het combineren van jong talent en meer ervaren talent. Dit doen we door de drijfveren van de trainees en de organisatiedoelen van de opdrachtgever samen te brengen.
Mede door de coaching rondom die drijfveren ben ook ik steeds bewuster geworden van mijn eigen kracht namelijk; organiseren, coachen en (ont)zorgen.
Binnen We Care To DisGover kan ik dit alles combineren samen met de opgedane ervaringen. Een verbindende schakel zijn tussen ambitieuze trainees en bijdrage aan de zorg van morgen is waar ik enorm veel energie van krijg!

Werkervaring

Periode:           Januari 2021 – heden
Organisatie:     WE CARE TO DisGover
Functie:            HRM verantwoordelijke (oprichtster)
Omschrijving:  Als HRM verantwoordelijke zorg ik voor nieuwe zorgkandidaten en ben ik verantwoordelijk voor de juiste match tussen trainee en opdracht(gever). Daarnaast ben ik insightscoach, ik coach de trainees op hun insightskleuren en drijfveren. Door middel van insights ben je bezig met vragen als; ‘Wie ben je? Waarom doe je wat je doet? Wat zijn je ontwikkelpunten?’ Want daar begint het allemaal: ken jezelf, herken de ander en ontdek de kracht van je organisatie.

Periode:           Juli 2012 – heden
Organisatie:     DisGover
Functie:            HRM verantwoordelijke (mede-eigenaar)
Omschrijving:  Als HRM verantwoordelijke zorg ik voor nieuwe overheidskandidaten en ben ik verantwoordelijk voor de juiste match tussen trainee en opdracht(gever). Daarnaast ben ik insightscoach, ik coach de trainees op hun insightskleuren en drijfveren. Door middel van insights ben je bezig met vragen als; ‘Wie ben je? Waarom doe je wat je doet?’ ‘Wat zijn je ontwikkelpunten’? Want daar begint het allemaal: ken jezelf, herken de ander en ontdek de kracht van je organisatie.

Opleiding

Periode:                       2008 – 2012
Opleidingsinstituut:   Saxion Hogeschool Deventer
Studie:                         Facility Management (duaal) –   Minor HRM

Periode:                       2016
Opleidingsinstituut:   Insights Discovery
Studie:                         Insights Practitioner