Noa Vlaar

Mijn interesse ligt altijd in de wereld om mij heen en vooral ook; hoe kunnen we die verbeteren? Tijdens mijn studietijd heb ik me beziggehouden met het doorgronden van complexe maatschappelijke vraagstukken. Daarbij raakte ik steeds verder gemotiveerd om in mijn werk bij te kunnen dragen aan veranderingen rondom deze kwesties.  

Mijn passie ligt bij de zorg, waar ik het liefst meedenk aan oplossingen voor de uitdagingen waar deze dynamische sector mee te maken krijgt. Van jongs af aan krijg ik de mooie en ook ingewikkelde kanten van de zorg mee. De passie, maar ook de toenemende druk is in mijn omgeving sterk voelbaar. Daar zie ik een uitdaging om met elkaar na te denken over hoe we de zorg toekomstbestendig kunnen vormgeven. Met mijn nieuwsgierige, onderzoekende houding en enthousiasme draag ik graag mijn steentje bij. Het belangrijkste daarbij is voor mij het blijven zoeken naar de verbinding met anderen, bijvoorbeeld door kennis te delen en samen te werken.  

 

Werkervaring

Periode:            September  2022 – heden
Organisatie:     Ketenbureau i-Sociaal Domein
Functie:            Projectmedewerker Taakgericht Werken en Hoofd- en Onderaannemerschap
Omschrijving:  Bij het Ketenbureau i-sociaaldomein ben ik betrokken bij verschillende projecten. Zo hou ik me bezig met het opstellen van het projectplan Voorbereiding Taakgericht Werken, bedoelt ter ondersteuning van gemeenten en zorgaanbieders in de stappen richting Taakgericht werken. Verder werk ik mee aan onderzoek naar mogelijke knelpunten bij Hoofd- en Onderaannemerschap in het sociaal domein.

Opleiding

Periode: 2021-2022            
Onderwijsinsituut: Vrije Universiteit Amsterdam
Studie: MSc Bestuurskunde: Besturen van Zorgvernieuwing

 

 

Periode: 2017-2021          
Onderwijsinsituut: Universiteit van Amsterdam
Studie: Bsc Sociologie

 

 

Periode: Sept 2020 – Jan 2021      
Onderwijsinstituut: Universiteit van Utrecht
Studie: Minor Bestuurs- en Organisatiewetenschap    

 

Periode: Sept 2019 – Jan 2020               
Onderwijsinstituut: Charles University, Praag
Studie: Minor Social Sciences      

 

Action Learning projecten

Project:            
Functie:           
Omschrijving: