Ontmoet Stefan

WO master Medische Biologie

Adviseur bij Zorginstituut Nederland

Projectlid bij Action Learning project Buiten je Bubbel

Geïnteresseerd in het optimaliseren van de zorg

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

De zorg is iets wat mij van jongs af aan al interesseert. Ik riep op de basisschool al dat ik “dokter” wilde worden en mensen beter wilde maken. En alhoewel dat carrièrepad nooit helemaal van de grond is gekomen, is de fascinatie voor de zorg gebleven. Tijdens het laatste jaar van mijn master Medische Biologie heb ik hier diep in kunnen duiken. Ik kwam er steeds meer achter hoe uitgebreid het zorglandschap is, hoeveel ruimte voor optimalisatie er nog is en bovenal hoe enthousiast ik word door daar aan bij te kunnen dragen. Het traineeship van We Care to DisGover is voor mij de ideale eerste stap om bij verschillende partijen mee te kunnen kijken. Ik hoop bij verschillende opdrachtgevers mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en op die manier bij te dragen aan de zorg van de toekomst!

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc Medische Biologie – Management and Innovation specialisatie

Radboud Universiteit Nijmegen

2020 - 2023
Bachelor Biologie

Radboud Universiteit Nijmegen

2016 - 2020

Action Learning projecten

Projectlid | Buiten je Bubbel

Samen met de andere projectleden en de opdrachtgever, NSVP, werken we aan initiatieven om verschillende partijen bewust te maken van de noodzaak van het werken in breder belang. De zorgvraag groeit harder dan het beschikbare zorgpersoneel, een mogelijke oplossing zou kunnen zijn om “Buiten je Bubbel” te werken. Ons doel is om medewerkers van aanverwante óf minder aanverwante sectoren, naast hun reguliere baan, ook in de zorg te laten werken om zo de druk te verlichten.

 

De impact van het project voor mij is dat we de term “Bubbelen” voor werken in het breder belang hebben geïntroduceerd en deze na ons project blijft voortbestaan. Er is een beweging op gang gekomen die dit kan en wil voortzetten en zich daarmee hard wil maken voor een toekomstbestendige arbeidsmarkt.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen