Ontmoet Jordy

WO master Medical Biology – Science, Management & Innovation

Adviseur Informatiemanagement Rijnstate

Projectlid bij Action Learning project Endometriose Ambassadeurs

Geïnteresseerd in de zorg toegankelijk en betaalbaar houden voor iedereen

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen spreken mij erg aan. En er is geen plek waar de uitdagingen groter zijn dan in de zorg. Hoe houden we de zorg toegankelijk en betaalbaar voor iedereen in de toekomst, zonder af te doen aan de kwaliteit? Daar houd ik me graag mee bezig. In het laatste jaar van mijn studie Medische Biologie volgde ik de specialisatie Science, Management & Innovation met het thema Healthcare. Hierin kregen we een goede indruk van hoe goed de zorg in Nederland is geregeld, maar ook zeker hoeveel winst er nog te behalen valt. Hoeveel vraagstukken goede mensen nodig hebben om het voortouw te nemen en de zorg echt te vernieuwen.

Ik daag mezelf graag uit om me op professioneel vlak, maar ook zeker op persoonlijk vlak, te blijven ontwikkelen. Dit maakt dat ik een goede match zag met We Care To DisGover. Binnen dit traineeship heb ik alle ruimte om mezelf te ontwikkelen door de Action Learning groepen, de coaching, en de kennissessies, en draag ik met mijn opdrachten een steentje bij aan de vernieuwing in de zorg.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

MSc
Medical Biology – Science, Management & Innovation

Radboud Universiteit Nijmegen

2020 - 2023
BSc
Medische Biologie

Radboud Universiteit Nijmegen

2016 - 2020

Action Learning Projecten

Projectlid | Endometriose Ambassadeurs

Binnen het Action Learning project Endometriose Ambassadeurs zijn wij als projectgroep bezig met kennis en bewustwording te verspreiden onder huisartsen over endometriose als ziekte en de symptomen, in samenwerking met de Endometriose Stichting. Dit is hard nodig. Endometriose komt bij 1 op de 10 vrouwen voor, maar is als ziekte onderbelicht. De gemiddelde diagnose-tijd is dan ook 7 jaar. Door het werven van ambassadeurs, bestaande uit o.a. huisartsen, patiënten, gynaecologen, bekkenfysiotherapeuten, en andere personen die zich willen inzetten voor het vergroten van het bewustzijn over endometriose onder huisartsen, creëren we een duurzame groep die zich in de toekomst zal blijven inzetten voor het onder de aandacht brengen van endometriose, en het verkorten van de diagnose-tijd.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen