Ontmoet Daisy

WO master Social Health and Organisational Psychology

Projectleider Integraal Zorg Akkoord (IZA) bij GGZ Noord-Holland Noord

Projectlid (Communicatie, Co-creatie) bij Action Learning project Endometriose Ambassadeurs

Geïnteresseerd in het bewust maken van de noodzaak van verandering

Meer over mij weten?
Bekijk mijn verhaal

Mijn verhaal

Zelfstandig, doorzetter en analytisch: dat is hoe mensen mij omschrijven. Ik krijg energie van samenwerken met verschillende typen mensen, ik houd van dynamiek en afwisseling in mijn werk maar behoud wel altijd het overzicht.

Met mijn optimistische houding weet ik mensen te motiveren en bewust te maken van de noodzaak van verandering.

Opleidingen

Bekijk mijn opleidingen

Msc
Social Health and Organisational Psychology

Universiteit Utrecht

2020 - 2021
Bsc
Health and Society

Wageningen Universiteit

2016 - 2019

Action Learning projecten

Projectlid (Communicatie en Co-creatie) | Endometriose Ambassadeurs

Endometriose heeft een te lange diagnosetijd van maar liefst 7 jaar. Binnen dit project zijn wij aan de slag om kennis en bewustwording te verspreiden onder huisartsen. In samenwerking met de Endometriose Stichting richten we een duurzame Ambassadeursgroep op, bestaande uit huisartsen, maar ook andere medisch specialisten en bijv. ervaringsdeskundigen. Deze groep draagt haar steentje bij aan het verspreiden van kennis onder huisartsen in Nederland. Een van de activiteiten die we hebben georganiseerd is een co-creatie sessie, waar we samen met 20 ambassadeurs aan de slag gingen met de vraag hoe we de groep huisartsen het beste kunnen bereiken. Binnen dit project houd ik mij bezig met communicatie, heb ik de co-creatie sessie mede vormgegeven en ben ik nu bezig met een plan maken om informatie te verspreiden middels een regionale aanpak.

Projectlid | Rijnstate – Het Atrium van de toekomst

Samen met de projectgroep en het Rijnstate Ziekenhuis bouwen we aan het atrium van de toekomst. In dit project zijn we met verschillende stakeholders rondom het Rijnstate in gesprek, o.a. patiëntenraad, management en medische staf, om te komen tot een gedragen adviesrapport. Dit rapport moet het Rijnstate handvatten bieden om op zowel gastvrijheid, innovatie als duurzaamheid een voorloper te worden in de ziekenhuiszorg.

Bij dit project heb ik Action Learning mogen toepassen